Onderhoud, reparatie, verkoop of rijklaar maken: volop afwisseling als Fietstechnicus!

 • Voorthuizen
 • Werkervaring als Fietstechnicus!
 • Fulltime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een salaris tussen de € 2.500,- en € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Klein Metaal en op basis van jouw werkervaring
 • Gratis sportabonnement, 24 vakantiedagen en een kilometervergoeding of fiets van de zaak
 • Aantrekkelijke personeelskorting voor jou en je familie!
 • Een uitdagende baan bij een plat bedrijf in een moderne vernieuwde winkel en werkplaats
 • Opleidingsbudget voor jouw persoonlijke ontwikkeling d.m.v. opleidingen, cursussen of coaching
 • Eens per jaar hebben we een memorabel teamuitje!

Ons verlanglijstje

 • Een mbo diploma in de fietstechniek
 • Werkervaring als Fietstechnicus  en affiniteit met leidinggeven
 • Dit ben jij: klantvriendelijk, stressbestendig en betrouwbaar

Dag in dag uit, klanten blij maken met een nieuwe fiets of positieve dienst: dat is ons doel! Wij zijn Leijenhorst 2Wielers de ‘Tweewielerwinkel van het jaar’ uit Voorthuizen en wij hebben een passie voor fietsen. In onze moderne winkel verkopen wij fietsen en accessoires uit het hogere segment. Want kwaliteit, dat rijdt! Naast verkoop weten klanten ons te vinden voor onderhoud en reparatie. Of het nu gaat om verkoop, onderhoud of reparatie, wij garanderen kwaliteit, dienstbaarheid en deskundigheid.

Leijenhorst 2Wielers is een plat bedrijf met korte lijnen, hierdoor is de werksfeer informeel en no-nonsense. De meeste collega’s komen uit de directe omgeving en grapjes worden aan de lopende band gemaakt. Het team is hecht en dat zie je terug op de werkvloer, want: we staan voor elkaar klaar en kennen elkaar door en door. Het harde werken wordt beloond met goede arbeidsvoorwaarden en gezellige uitjes! Een kerstdiner met aanhang en eens per jaar een uitje, zoals: buggy rijden, een helikoptervlucht, bowlen of tuktuk-race.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

08:00
Je loopt de werkplaats binnen en begroet alle collega’s. Samen nemen jullie de planning door. Met elkaar gaan jullie er vandaag een leuke dag van maken! Jij begint met een onderhoudsbeurt van een stadsfiets die het één en ander mankeert.
9:15
Deze fiets is klaar om opgehaald te halen! Gister einde dag heeft een vaste klant zijn e-bike langsgebracht, welke schade heeft opgelopen door een kleine aanrijding. Jij maakt een offerte o.b.v. de schade, verstuurt deze en belt de klant om de offerte toe te lichten.
10:30
Na een kop koffie in de kantine, verplaats jij je weer naar de werkplaats. Er loopt een klant binnen, zijn lamp is kapot. Dat kan jij snel repareren en binnen no-time fiets de klant weer weg. Tot de lunch spring jij bij in de winkel, want het is druk!
12:30
Lunchtijd! Vandaag schijnt de zon volop, dus jullie verruilen de kantine voor een plek buiten in het zonnetje. Waar nodig geef jij na de lunch nog een aantal aanwijzingen aan het team.
13:30
Weer aan de slag! Jij legt een e-bike aan de computer omdat hij een storing aangeeft. Het betreft een elektrische storing die jij verhelpt. De fiets heeft nog garantie, daarom geef je de storing ook door aan de fabrikant. Je belt de klant om hem te informeren.
14:30
Een reparatie van een stadsfiets staat op je te wachten. Je vervangt de tandwielen, legt een nieuwe ketting, repareert de verlichting, verstelt het zadel en vervangt een band. Deze fiets is weer als nieuw. Tijdens de reparatie begeleid je de leerling-monteur.
17:00
Het afgelopen uur heb jij fietsen uitgegeven aan klanten, fietsen aangenomen, e-mails beantwoord en advies gegeven over de aanschaf van een regenpak. Ook heb je bij elke collega getoetst hoe het gaat, zodat jij de structuur in de werkplaats kan bewaken.
18:00
Het bier en de patat staan al klaar in de kantine. Gezellig, een vrijdagmiddagborrel! Je maakt het niet te laat, want morgenochtend moet je weer werken.

Tijd voor een bakkie!

Onze klantenkring groeit en de reparaties blijven oplopen. Daarom zoeken wij een fietsmonteur die ons team wil versterken! Als fietsmonteur bij Leijenhorst 2Wielers is het de kern van jouw functie, om klanten blij te maken met een nieuwe of gerepareerde fiets. Om dit te realiseren steek jij jouw twee rechterhanden uit de mouwen en zet jij jouw kennis over fietstechniek in. Ben jij de ervaren fietsmonteur met leidinggevende ambities die ons jonge team wil aansturen? Bel, mail of app; hopelijk maken we snel kennis.

 

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Erik van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Erik een WhatsApp op 06 51 48 39 19 of mail naar info@leijenhorst2wielers.nl.